2011. december 26., hétfő

Bond Girl 007 EDP az Avon-tól - Jelenlegi ára: 2 899 Ft


Szexi illat a női test alakját utánzó parfümösüvegben. A nőiesség kirobbanása érzéki formában. Bársonyos virágok, hűs frissesség és meleg, fás illat kifinomult koktélja.
Ellenállni? Lehetetlen.
Az Avon legelső illata, melyet Bond-lányok ihlettek. Elegáns és csábító - a 007-es ügynök tökéletes párja. Egyszerre gyönyörű és okos, megingathatatlan önbizalma még szexepilesebbé teszi. James Bond sem tud ellenállni neki.
A Bond-lány - a modern nőiesség ikonja - és az Avon egymásra találtak. Gemma Arterton, a Bond-lány Bond Girl 007 parfümöt visel. Találkozzon Gemma-val a legújabb James Bond filmben, A Quantum csendjében!
"A Quantum csendjének forgatása nagyszerű tapasztalatokat hozott számomra, minden nap valami újjal és izgalmassal találkozhattam. Büszke vagyok rá, hogy én is Bond-lány lehetek, és népszerűsíthetem az Avon Bond Girl 007 parfümjét, mely megtestesíti mindazt, amit egy Bond-lány képvisel - szexi, erőteljes és ikonikus. "
Gemma Arterton, színésznő
Szexi illat a női test alakját utánzó parfümösüvegben. A nőiesség kirobbanása érzéki formában.
A fejillat lédús őszibarack és narancsvirág kirobbanása, melyet a jázmin, az orchidea és a frézia tart fogságban. A meglepő alapillat az ámbra, a kasmírfa, a pacsuli és érzéki pézsma szexi melegségétől tökéletes.
Bársonyos virágok, hűs frisesség és meleg, fás illat kifinomult koktélja.


Jelenlegi ára: 2 899 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 22:14
. Bond Girl 007 EDP az Avon-tól - Jelenlegi ára: 2 899 Ft

Fontos