2011. július 25., hétfő

Kovács Lajos Péter: Placid atya - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Placid atyaA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A budapesti Szentimreváros legendás papja, lelki vezetője a már nevével is feltűnést keltő kilencvenhárom éves, ám korát meghazudtolóan fiatalos Olofsson Placid atya. A gulágot megjárt bencés szerzetest felszentelése hetvenedik évfordulóján a most közreadott kötettel köszöntik hívei, barátai, munkatársai, valamint a XI. kerület közéleti személyiségei. A néhány lapra terjedő írások a Placid atyával való találkozásokat villantják fel, személyiségének varázslatos kisugárzásából is ízelítőt nyújtva egy-egy emlékezetes jelenet révén, de többen érintik élete, pályafutása meghatározó mozzanatait is. Placid atya rendkívüli kedélyébe nyújt kiváló bepillantást a kötet végén olvasható interjú, amelyben az isteni gondviselés kifürkészhetetlen labirintusában van módja bolyongani az olvasónak Placid atya oldalán a gulágtáborok és a szocialista üzemek abszurd, de meghökkentő jelenetekben nem szegény mindennapjaiban, és végül egyet kell értenie az atyával, akinek jelmondata: az Úristennek van humora! Mindenekelőtt a Placid atyát ismerők, illetve a szellemiségéhez közel álló, hívő olvasók fogják keresni az Erdő Péter bíboros-prímás, esztergom-budapesti érsek köszöntőjével ellátott kötetet. ISBN: 978-963-9862-12-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:54
. Kovács Lajos Péter: Placid atya - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Fontos